پورتال acterss
تور مشهد
12 مرداد 1395 ساعت 21:16 | بازديد : 80 | نويسنده : | ( نظرات )

مشهد مشهد  مشهد

با هواپیما

صبحانه ناهار شام

از 140.000 تومان

همه روزه..................

بلیط هواپیما + 2 و 3 شب اقامت در هتل + ترانسفر فرودگاهی و سرویس به حرم 

|
امتياز مطلب : 1
|
تعداد امتيازدهندگان : 1
|
مجموع امتياز : 1


تور قبرس
12 مرداد 1395 ساعت 21:16 | بازديد : 85 | نويسنده : | ( نظرات )

نوروز 1391

قبرس ( 4 شب لارناکا + 3 شب لیماسول )

هواپیمایی ایران ایر

هتل 4 ستاره 1.795.000 تومان

هتل 5 ستاره 2.095.000 تومان

خدمات :

بلیط . ویزا . 7 شب اقامت به همراه صبحانه و ترانسفر فرودگاهی و بین شهری

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


تور استانبول
12 مرداد 1395 ساعت 21:16 | بازديد : 106 | نويسنده : | ( نظرات )

نوروز 1391

استانبول استانبول

ارزان

هواپیمایی زاگرس

999.000 تومان

7 شب اقامت . صبحانه . ترانسفر فرودگاهی . 1 گشت شهری

|
امتياز مطلب : 3
|
تعداد امتيازدهندگان : 1
|
مجموع امتياز : 1


تور استانبول
12 مرداد 1395 ساعت 21:16 | بازديد : 83 | نويسنده : | ( نظرات )

نوروز 1391

استانبول 

پرواز ماهان

7 شب و 8 روز اقامت هتل 3 ستاره

1.199.000 تومان

هتل : PORT - KECIK - PIANO FORTE

خدمات :

بلیط.7 شب و 8 روز اقامت.ترانسفر.صبحانه.راهنمای فارسی زبان.

3 گشت شهری با ناهار

بازدیداز مسجد سلطان احمد و شهر استانبول - بازدید از تنگه بسفر با کشتی

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


هتل های 4 ستاره مشهد
12 مرداد 1395 ساعت 21:16 | بازديد : 175 | نويسنده : | ( نظرات )

هتل مینو مشهد

هتل مینو مشهد در نزدیکی حرم مطهر رضوی واقع شده و جزء هتل های 4 ستاره مشهد برای اقامت مسافران  تور مشهد  می باشد. این هتل در سال 1388 ساخته شده است. مرکز تفریحی طرقبه 20 کیلومتر با این هتل فاصله دارد. در فاصله 1500 متری از این هتل فرودگاه بین المللی مشهد قرار گرفته است. برای رفاه بیشتر مسافران تور مشهد هتل به اینترنت وایرلس تجهیز شده است. هتل مینو مشهد مجموعا 96 اتاق دارد.

امکانات هتل شامل:

رستوران، پذیرش 24 ساعته، لاندری، نمازخانه، آژانس مسافرتی، ویدئو مرکزی، اینترنت، کافی شاپ، فروشگاه، لابی، پارکینگ، اتاق جلسه، سونا، سرویس کرایه اتومبیل، صندوق امانات، جکوزی و... می باشد.

 

 

تصویر هتل مینو مشهد

تصویر هتل مینو مشهد

تصویر هتل مینو مشهد

تصویر اتاق هتل مینو مشهد

تصویر هتل مینو مشهد

تصویر استخر هتل مینو مشهد

 


 

هتل سینور مشهد

هتل سینور مشهد در خیابان هفده شهریور مشهد واقع شده و جزء هتل های 4 ستاره مشهد برای اقامت مسافران  تور مشهد  می باشد. برای رفاه حال میهمانان تور مشهد این هتل به اینترنت وایرلس رایگان مجهز می باشد. هتل سینور از 20 طبقه تشکیل شده و مجوعا 300 اتاق دارد. در فاصله 1000 متری از این هتل حرم مطهر رضوی قرار دارد. همچنین در کنار این هتل بازار معروف امام رضا مشهد وجود دارد. در فاصله 4 کیلومتری از این هتل فرودگاه مشهد 4واقع شده است.

امکانات هتل شامل:

رستوران، پذیرش 24 ساعته، نمازخانه، فروشگاه، آسانسور، لاندری، تاکسی سرویس، روم سرویس، کافی شاپ، اینترنت رایگان در لابی، اینترنت در واحد، کافی شاپ، صندوق امانات، اعلام حریق، فضای سبز، ماهواره، پارکینگ و... می باشد.

 

 

تصویر هتل سینور مشهد

تصویر هتل سینور مشهد

تصویر هتل سینور مشهد

تصویر هتل سینور مشهد

تصویر هتل سینور مشهد

تصویر لابی هتل سینور مشهد

تصویر هتل سینور مشهد

تصویر رستوران هتل سینور مشهد

 


 

هتل زمرد مشهد

هتل زمرد مشهد در خیابان امام رضا واقع شده و جزء هتل های 4 ستاره مشهد برای اقامت مسافران تور مشهد می باشد. در این هتل 6 طبقه 3 آسانسور برای رفاه مسافران درنظر گرفته شده است. در فاصله 8 دقیقه ای از این هتل مراکز خرید مشهد قرار گرفته است. همچنین حرم مطهر رضوی در کنار این هتل قرار واقع شده است.

امکانات هتل شامل:

رستوران، پذیرش 24 ساعته، روم سرویس، ماهواره، چایخانه، اتاق جلسه، پارکینگ، اینترنت در اتاق، اینترنت در لابی، آسانسو، کافی شاپ، تاکسی سرویس، اعلام حریق، لاندری و... می باشد.

 

 

تصویر هتل زمرد مشهد

تصویر لابی هتل زمرد مشهد

تصویر هتل زمرد مشهد

تصویر لابی هتل زمرد مشهد

تصویر هتل زمرد مشهد

تصویر سالن کنفرانس هتل زمرد مشهد

تصویر هتل زمرد مشهد

تصویر اتاق هتل زمرد مشهد

 

تقویم سال 1394

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


هتل نیایش مشهد
12 مرداد 1395 ساعت 21:16 | بازديد : 221 | نويسنده : | ( نظرات )

هتل نیایش مشهد

هتل نیایش مشهد در خیابان آزادی واقع شده و جزء هتل های 4 ستاره مشهد برای اقامت مسافران تور مشهد می باشد. در فاصله 20 دقیقه ای از این هتل ایستگاه راه آهن و همچنین در همین فاصله فرودگاه مشهد قرار دارد. حرم مطهر امام رضا (ع) هشت دقیقه با این هتل فاصله دارد که مسافران تور مشهد میتوانند این فاصله را پیاده طی کنند .

امکانات هتل شامل:

رستوران، پذیرش 24 ساعته، باشگاه ورزشی، سونا، صرافی، ماهواره، تاکسی سرویس، روم سرویس، صندوق امانات، مرکز خرید، آسانسور، اینترنت وایرلس، مجهز به سیستم تهویه، خشکشویی، لباسشویی، سرویس حرم، پارکینگ اختصاصی و... می باشد.

 

 

تصویر هتل نیایش مشهد

تصویر هتل نیایش مشهد

تصویر هتل نیایش مشهد

تصویر رستوران هتل نیایش مشهد

تصویر هتل نیایش مشهد

تصویر اتاق هتل نیایش مشهد

تصویر هتل نیایش مشهد

تصویر استخر هتل نیایش مشهد

تصویر هتل نیایش مشهد

تصویر اتاق هتل نیایش مشهد

|
امتياز مطلب : 2
|
تعداد امتيازدهندگان : 1
|
مجموع امتياز : 1


فرار دروازه‌بان ترکیه از رویارویی با قزاقستان
12 مرداد 1395 ساعت 21:16 | بازديد : 156 | نويسنده : | ( نظرات )

فرار دروازه‌بان ترکیه از رویارویی با قزاقستان

 
ترکیه آنلاین: «ولکان دمیرل» شب گذشته قرار بود در درون دروازه تیم کشورش مقابل قزاق ها به میدان رود. او حتی خودش را نیز گرم کرد و نامش در ترکیب بود. اما وقتی با شعارهای زننده و دشنام های بد یکسری هوادار مواجه شد، از کادر فنی خواست وارد بازی نشود.

به همین دلیل به جای او ولکان بابکان جای او را در درون دروازه گرفت. سپس دمیرل اقدام به ترک ورزشگاه کرد.



منابع خبری اعلام کردند علت موضع گیری هواداران علیه این گلر كه تعدادي از مسافران تور ترکیه نيز همراه آنها بودند ، به بازی ماه اوت دمیرل مربوط می شود. وی که عضو تیم فنرباغچه است در جدال با گالاتاسرای با فلیو ملو، هافبک این تیم درگیری پیدا کرد که همین باعث ناراحتی خاطر هواداران شد.


این مصاف در ورزشگاه تلکام، زمین اختصاصی گالاتاسرای در استانبول انجام گرفت.
|
امتياز مطلب : 1
|
تعداد امتيازدهندگان : 1
|
مجموع امتياز : 1


كتابخانه کیش
12 مرداد 1395 ساعت 21:16 | بازديد : 171 | نويسنده : | ( نظرات )

كتابخانه  کیش با اجراي طرح شبكه يكپارچه كتابخانه اي امكان دسترسي اعضا به اطلاعات همه كتابخانه ها ي كيش فراهم  شد.

به گزارش روابط عمومي وامور بين الملل سازمان منطقه آزاد كيش ، اين شبكه درراستاي تسريع وتسهيل ارائه خدمات كتابخانه اي به متقاضيان دركيش راه اندازي شده است واعضا هر يك ازكتابخانه ها ي كيش ازاين پس مي توانند از امكانات تمامي كتابخانه هاي كيش استفاده كنند.



همچنين قراراست تا يكماه آينده پورتال كتابخانه ديجيتال كيش به بهره برداري رسد.

ارائه كتابهاي ديجيتال ، امكان جستجو درمنابع كتابخانه هاي كيش و رزرو كتاب براي امانت گرفتن از جمله خدماتي است كه با راه اندازي اين پورتال به علاقمندان ارائه مي شود.

جزيره كيش داراي 6 كتابخانه عمومي و5 كتابخانه كودك ونوجوان است كه بيش از هفت هزار نفر در بخش عمومي وبيش از 4 هزار نفر دربخش كودك ونوجوان دراين كتابخانه ها عضو هستند و مسافران تور کیش نيز ميتوانند از اين امكانات استفاده نمايند .

تعداد كتابهاي عمومي كيش بیش از 35 هزار  جلد وتعداد كتابهاي كودك ونوجوان  حدود 30 هزار جلد است كه  ازنمايشگاه ماه گذشته كتاب تهران نيز تعداد 3هزار جلد كتاب عمومي و3 هزار جلد كتاب كودك ونوجوان خريداري و به آمار كتابهاي موجود دركتابخانه هاي كيش افزوده شد.

همچنين تعداد 45 عنوان مجله، 10 عنوان روزنامه كثير الانتشار ، 2 عنوان روزنامه محلي جزيره كيش و950 جلد كتاب مرجع دركتابخانه هاي كيش موجود است ودراختيار علاقمندان قرار مي گيرد.

|
امتياز مطلب : 4
|
تعداد امتيازدهندگان : 1
|
مجموع امتياز : 1


کدام جاذبه‌ها گردشگران را به ترکیه می‌کشاند؟
12 مرداد 1395 ساعت 21:16 | بازديد : 152 | نويسنده : | ( نظرات )

کدام جاذبه‌ها گردشگران را به ترکیه می‌کشاند؟

3میلیون و 760 هزار نفر فقط از کاخ توپکاپی دیدن کردند!

شنبه, ۱ آذر ۱۳۹۳، ۱۱:۱۵ ب.ظ
ترکیه آنلاین: حرمسرای سلاطین عثمانی یکی از بخش‌های مهم کاخ توپکاپی بود که کسی اذن دخول به این حریم ممنوعه را نداشت.



فضای نابسامان سیاسی خاورمیانه تاثیر منفی بسزایی بر تعداد مسافران تور استانبول داشته که کشورهای منطقه را به عنوان مقصد خود انتخاب می‌کنند؛ اما به نظر می‌رسد این حساب و کتاب‌ها در مورد ترکیه چندان درست از آب درنیامده است.



طبق آمارها، تا پایان سال جاری میلادی ۴۲ میلیون گردشگر راهی ترکیه خواهند شد. این رقم نسبت به ۱۰ میلیون گردشگری که در سال ۲۰۰۰ به ترکیه رفتند، رشد چشمگیری را نشان می‌دهد. استانبول هفتمین مقصد گردشگری جهان پایتخت فرهنگی و اقتصادی کشوری است که با موزه‌ها و جاذبه‌های فریبنده‌اش گردشگران نقاط مختلف جهان را به سوی خود فرا می‌خواند.(آنکارا پایتخت سیاسی ترکیه است.)

به گزارش ایسنا، وزارت فرهنگ ترکیه با بررسی آمارهای هشت ماه نخست سال ۲۰۱۴ اعلام کرده در این مدت ۲۰ میلیون و ۲۶۹ هزار بازدیدکننده از موزه‌های این کشور دیدن کرده‌اند. این رقم در سال گذشته به ۲۹ میلیون و ۴۸۱ هزار رسیده بود. در این گزارش ۱۰ موزه و مکان تاریخی که بیش از دیگر جاذبه‌های ترکیه مورد توجه گردشگران بوده‌اند را معرفی می‌کنیم:

۱-کاخ توپکاپی- استانبول (سه میلیون و ۷۶۰ هزار بازدیدکننده)

کاخ توپکاپی از قصرهای معروف امپراتوری عثمانی است که به مدت ۴۰۰ سال مرکز اداری این امپراطوری بود. «سلطان محمد فاتح» در ۱۴۵۹ دستور ساخت این قصر را داد و کار ساخت آن در سال ۱۴۶۵ به پایان رسید. این قصر بین شاخ طلایی و دریای مرمره در استانبول واقع شده و چشم‌اندازی بسیار عالی به تنگه بسفر دارد.

در سال ۱۸۵۳ «سلطان عبدالمجید» تصمیم گرفت محل اقامتش را به قصر تازه‌ساز دلمه باغچه منتقل کند که نخستین کاخ مدل اروپایی شهر بود. امروز قصر توپکاپی (توپقاپی) به موزه تبدیل شده و از جذاب‌ترین جاذبه‌های توریستی ترکیه ‌است. در این موزه بسیاری از آثار ادبی و هنری ایران نیز نگه داشته می‌شود. در این کاخ‌موزه آثاری همچون لباس پیامبر اسلام (ص)، شمشیرهای مختلف او، دندان، مو، کفش او و ... نگهداری می‌شود.

۲-مسجد ایاصوفیه - استانبول (سه میلیون و ۲۹۸ هزار نفر)

ایاصوفیه کلیسای مسیحیت شرق بود که در دوره امپراطوری بیزانس در سال ۵۳۲ میلادی به دستور «کنستانتین اول» ساخته شد و سپس در قرن ششم توسط «جاستنیانوس» مورد بازسازی و مرمت قرار گرفت. این کلیسا نخست، کلیسای بزرگ نام گرفت. پس از فتح استانبول، «سلطان محمد دوم» دستور داد کلیسای ایاصوفیه را به مسجد تبدیل کنند. بعدها آیاتی از قرآن به خط «مصطفی چلبی» در دیوارها و سقف ایاصوفیه نگاشته شد؛ علاوه بر این لوحه‌هایی دور تا دور سقف ایاصوفیه نصب شد که در آن نام الله، محمد، ابوبکر، عمر، عثمان، علی، حسن و حسین نوشته شده بود. پس از اعلام حکومت جمهوری در ترکیه و به قدرت رسیدن «آتاترک»، ایاصوفیه به موزه تبدیل شد و تا امروز به همین شکل باقی ‌مانده ‌است.

۳-موزه مولانا- قونیه (دو میلیون و ۴۶ هزار بازدیدکننده)

یکی از دیدنی‌های مهم شهر قونیه  براي مسافران تور استانبول موزه مولاناست. «سلطان العلما» پدر مولوی در سال ۱۲۳۱ میلادی در این مکان به خاک سپرده شد و بعد از مرگ وی عده‌ای از دوست‌داران به حضور مولانا می‌رسند و از ایشان می‌خواهند که بر روی قبر پدرش مقبره‌ای بسازند، اما او با گفتن این‌که «آیا غیر از گنبد آسمان مقبره دیگری نیز وجود دارد؟» پیشنهاد آن‌ها را رد میکند.

بعد از مرگ مولانا پسرش «سلطان ولد» اقدام به ساخت مقبره در این محل می‌کند. این مقبره چهار ستونی توسط معمار «بدرالدین تبریزی» در مقابل پرداخت ۱۳۰۰۰۰ درهم سلجوقی ساخته شد. این مقبره و درگاه در سال ۱۹۲۶ تحت عنوان موزه آثار عتیقه قونیه فعالیت خود را شروع کرد و در سال ۱۹۵۴ نام آن به موزه مولانا تغییر یافت. مساحت موزه و حیاط آن حدود ۶ هزار و ۵۰۰ مترمربع است که این میزان با اضافه شدن مجموعه گل باغچه به ۱۸ هزار مترمربع افزایش یافت. ورودی حیاط موزه از در درویشان است.

۴-حرمسرای قصر توپکاپی - استانبول (۶۲۱ هزار و ۶۶۷ بازدیدکننده)

حرمسرای سلاطین عثمانی یکی از بخش‌های مهم کاخ توپکاپی بود که کسی اذن دخول به این حریم ممنوعه را نداشت. این محوطه در اواخر قرن ۱۶ میلادی به صورت بنایی هزارخم متشکل از سراهایی با ۳۰۰ اتاق کاشیکاری‌شده و فضاهای سبز و باغ‌های فواره‌دار ساخته شد. در این حرم بالغ بر یک‌هزار زن و کودک و برده سیاه زندگی می‌کردند که در میان آنان دختران یهودی و مسیحی هم بودند که یا به کنیزی گرفته شده و یا از طرف مقامات دولتی کشورهای دیگر به سلطان هدیه داده شده بودند .

۵-موزه «بابانوئل» - آنتالیا (۵۳۲ هزار و ۳۹۱ بازدیدکننده)

«بابانوئل» که در اکثر کشورهای اروپایی به نام «سانتا کلاوس» معروف است، مردی روحانی به نام «سن نیکلاس» بود که در آناتولی زندگی می‌کرد. ریشه این باور در سرزمین‌های اسکاندیناوی از شخصیت بسیار قدیمی آن‌ها گرفته شده، در صورتی‌که در سرزمین حقیقی وی یعنی سواحل مدیترانه هیچ‌گاه برف نمی‌بارد. مهم نیست که این امر تا چه حد به واقعیت نزدیک باشد، به هر صورت در سرزمین‌های مسیحی، بابانوئل خصوصا محبوب بچه‌هاست و کلیساهای متعددی به نام وی نام‌گذاری شده‌اند.

کلیسای پرتردد «بابانوئل» (سانتا کلاوس) شهر آنتالیای ترکیه در قرن چهارم بصورت تک‌گنبد بود. در قرن هشتم یک قلعه صلیب‌مانند به بخش شمالی آن اضافه شد. این جاذبه گردشگری محل نگه‌داری تکه استخوان‌ها و اشیائی است که گفته می‌شود به سن نیکلاس تعلق دارند.

۶-موزه حاجی بکتاش ولی نوشهیر (۴۶۹ هزار و ۹۳۲ بازدیدکننده)

«حاجی بکتاش ولی» متصوف قرن ۱۳ میلادی و بنیان‌گذار طریقت بکتاشیه بودو وی که متولد قرن سیزدهم میلادی بود، در نیشابور به دنیا آمد و حدود سن ۴۰ سالگی به روم (آسیای صغیر) مهاجرت کرد. آرامگاه این فیلسوف و صوفی در شهر نوشهیر توسط مسلمانان شیعه و سنی مورد بازدید قرار می‌گیرد.

۷-موزه باستان‌شناسی- استانبول(۴۵۵ هزار و ۱۸۶بازدیدکننده)

موزه باستان‌شناسی استانبول از جاذبه‌های دیدنی این شهر و بزرگترین موزه باستان‌شناسی ترکیه است. این مکان یکی از غنی‌ترین موزه‌های جهان است که حاوی بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار شی مربوط به تمام دوره‌های تمدن بشری است. این موزه توسط باستان‌شناسی به نام «عثمان حمید بی» در قرن هجدهم تاسیس شد و بازدید از آن اولین‌بار در سال ۱۸۹۱ برای عموم آزاد شد. در ورودی این موزه که در نزدیکی کاخ توپکاپی واقع شده، عکس‌هایی از وی و خانواده‌اش و برخی اشیاء شخصی‌ او دیده می‌شود. موزه باستان‌شناسی از سه ساختمان مستقل تشکیل شده که شامل موزه شرق باستان، موزه کاشی‌کاری، و موزه باستان‌شناسی می‌شود.

۸-کلیسای چورا- استانبول (۳۴۳ هزار و ۵۷۲ بازدیدکننده)

کلیسای «چورا» از اول با هدف کلیسایی بیزانسی ساخته شد ولی بعدها در قرن شانزدهم به مسجد و از سال ۱۹۴۸ به موزه تبدیل شده است. کاشی‌ها و موزائیک‌های بسیار زیبای کلیسای «چورا» باقیمانده نمونه‌هایی از طراحی و سبک هنر بیزانسی در دنیا محسوب می‌شوند. بخش‌هایی از کلیسا در سال ۴۰۰ ساخته شده و ساختمانی که اکنون در فضای کلیسا دیده می‌شود، تقریبا در سال ۱۵۰۰ بنا شده است.

۹-موزه تمدن‌های آناتولی - آنکارا(۲۴۸ هزار و ۷۸۶ بازدیدکننده)

این موزه از اولین جاذبه‌های آنکارا برای گردشگرانی است که به دیدن بناهای تاریخی و تاریخ ترکیه باستان علاقه‌مند هستند. این موزه در بازاری متعلق به قرن پانزدهم که به خوبی بازسازی شده، واقع است. بهترین صنایع‌دستی به‌دست آمده ازحفاری‌های ترکیه را در این موزه می‌توان دید. موزه تمدن‌ها مجموعه‌ای زیبا و منحصربه‌فرد از آثار دوران پالئولیتیک، نئولیتیک، هاتی، هیتی، فرنگی‌ها، یورارتین‌ها، رومی‌ها و نمونه‌های برجسته‌ای از گنج‌های لیدیایی‌ها را در خود نمایش می‌دهد.

۱۰-موزه جمهوریت-آنکارا (۲۲۷ هزار و ۹۳۶ بازدیدکننده)

در این موزه اسناد مهم مربوط به آغاز قیام جمهوری‌خواهی ترکیه به نمایش گذاشته شده است. موزه جمهوریت در نزدیکی موزه جنگ آزادی‌بخش و در محل دومین ساختمان پارلمان ترکیه قرار گرفته است. اسناد موجود در این موزه به زبان ترکی نوشته شده‌اند، به همین خاطر ممکن است بازدیدکنندگان خارجی کمی از دیدن آن خسته شوند. وسایل و اشیایی از «آتاترک» نیز در بخشی از موزه جمهوریت به نمایش درآمده‌اند. 
|
امتياز مطلب : 1
|
تعداد امتيازدهندگان : 1
|
مجموع امتياز : 1


آشوب و چاقوکشی در لیگ بسکتبال اروپا در استانبول
12 مرداد 1395 ساعت 21:16 | بازديد : 150 | نويسنده : | ( نظرات )

آشوب و چاقوکشی در لیگ بسکتبال اروپا در استانبول

شنبه, ۱ آذر ۱۳۹۳، ۱۱:۳۵ ب.ظ
ترکیه آنلاین: دیدار تیم‌های بسکتبال گالاتاسرای ترکیه و نماینده صربستان در لیگ اروپا با چاقوکشی و آشوب همراه بود.

به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیم‌های بسکتبال گالاتاسرای ترکیه و ستاره سرخ بلگراد در لیگ اروپا در حالی برگزار شد که این بازی با اتفاق‌هایی زیادی همراه بود.

پس از پایان بازی که با حساب 110 بر 103 به سود گالاتاسرای به پایان رسید تماشاگران دو تیم با یکدیگر درگیر شدند که در این بین ضربه چاقویی به یکی از تماشاگران طرفدار ستاره سرخ اصابت کرد که پزشکان بلافاصله وی را مداوا کردند.

 

این اتفاقات در حالی رخ داد که بازی تنها 300 تماشاگر داشت كه برخی از تماشاگران نيز مسافران تور استانبول بودند .
|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


قدرتمند ترین پکیج رپورتاژ و بک لینک

منوي کاربري


عضو شويد


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشي رمز عبور؟

عضويت سريع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نويسندگان
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تبلیغات متنی
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
ساخت وبلاگ
اپلود عکس
آپلود عکس با لینک مستقیم
دانلود سریال ایرانی طنز
خرید ساعت مچی
هاست ارزان | خرید هاست
طراحی سایت در تبریز
دانلود رمان

خرید کانکس مسکونی
کسب درآمد اینترنتی
چت روم
ثبت شرکت
ثبت شرکت در کرج
خرید بک لینک ارزان
طراحی سایت در کرج
چت روم
قاصدون

خرید ژل امیزشی
دانلود رمان عاشقانه
تایتان چت
دانلود فیلم ایرانی با لینک مستقیم
جملات زیبا از بزرگان | جملات مفهومی
دانلود کلیپ خارجی
اخبار حوادث
مجله زیبایی بانوان
مجله اینترنتی مد
والپیپر های زیبا
دانلود فیلم ایرانی
دانستنی های پزشکی
جملات عاشقانه | عکس های عاشقانه
انجم تفریحی حد و حدود
اس ام اس مناسبتی
دانلود برنامه آشپزی اندروید
دانستنی های جنسی | آموزش روابط زناشویی
مجله تفریحی و سرگرمی
جملات عارفانه | جملات درمورد خدا
دکوراسیون داخلی ایرانی
دانلود آهنگ ایرانی غمگین
دانلود نرم افزار اندروید جدید
مجله تفریحی سرگرمی خر تو خر
آموزش طراحی سایت
دانلود بازی اندروید دخترانه
قران انلاین
طراحی سایت در تبریز
دانلود آهنگ ایرانی
سایت تخصصی ماشین
آبادان نیوز
الوان وب
دانلود اهنگ جدید
چت روم
بیت کوین
چت روم
گالری مدل لباس کودک
فال و طالع بینی
زیست پلاس - مرجع جامع کنکوریها
دانلود آهنگ جدید ایرانی
خرید ساعت کاسیو
علی چت
جوک 19
پایگاه خبری سهامدار نیوز
وایبر سافت
آنتیک موزیک
مجله تفریحی غزاله چت
مجله سرگرمی آلاله چت
خدمات بلاگ | url shortener service
خرید بک لینک
دانلود عکس متن دار با کیفیت HD
مجله تفریحی سرگرمی فانیا
دانلود موزیک پاپ ایرانی
مجله اتو چت
رویا طرح
زرنا نیوز
مجله امگا چت
طنز بازار
شلیل چت
پورتال محیا چت
درهاج چت
چت ایمیل

اف سی بی چت
ابتین چت
مکس نیوز
گلچین 98
مجله فان گپ
پورتال ماهان چت
چت تاپ
نانسی چت
نوز چت
شیدا چت
بزرگترین سایت مرجع ماشین
چت نشین
سلکت موزیک | دانلود آهنگ پاپ
شطرنج اراک
دروغ چت
فروش محصولات ورزشی | ایران پولار
سایت پیچک چت
اسکای پاتوق
افسون چت
محبت چت
سایت تفریحی 200 لاو
باکس نیوز
مجله پارسا گپ
دانلود فیلم و سریال
نوا گیم - دانلود بازی کامیپوتر کم حجم
پی فور فیلم
دانلود والپیپر
جدیدترین عکس های هنرمندان و مد لباس

چت ققنوس
آرال چت
همراه چت
ماه پری چت
بهاره چت
تفریحی چت
پارسینا چت
بروز موزیک
آبنباتی چت
تمدن ها
برترین ها
شارژ0
خونه تو
عشق اول چت
نانو چت
هیدن چت
چت نت
سیاهی چت
کوه چت
رهام چت
چت نو
عشق ابدی
فروشگاه اینترنتی
او موزیک
دانلود کلیپ جدید | عکس خفن
چت ماتیار
پورتال با ما
آنیلا چت
پورتال رومنا
فور چت
دانلود رایگان
آزران دانلود
دانلود فیلم و سریال
پرنس چت
فرار چت
پورتال آرمین
پارسینا چت
پورتال همدان
چت تاپ ناب
فروش بک لینک
تهران روم
تاپ رمان
پورتال برف
سایت ره گوی
قالب وبلاگ

http://www.saclongchamp--pascher.fr/
http://buyviagransa.com/