پورتال acterss
آنچه براي درمان دندان سودمند است
12 مرداد 1395 ساعت 15:11 | بازديد : 113 | نويسنده : | ( نظرات )
 آنچه براي درمان دندان سودمند است

http://faramedicine.blogfa.com/post/169

 

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


بررسی اثر پدیده تغذیه گرایی بر کیفیت آب سدهای با کاربری برق آب یتوسط مدل CE-QUAL-W2
12 مرداد 1395 ساعت 14:44 | بازديد : 99 | نويسنده : | ( نظرات )

 

موضوع:بررسی اثر پدیده تغذیه گرایی بر کیفیت آب سدهای با کاربری برق آب یتوسط مدل CE-QUAL-W2

تعداد صفحات 18 صفحه با رسم نمودار و جدول 

قیمت 10 هزار تومان

فایل تایپ شده در ورد

 

|
امتياز مطلب : 4
|
تعداد امتيازدهندگان : 1
|
مجموع امتياز : 1


ایران ترجمه
12 مرداد 1395 ساعت 14:44 | بازديد : 105 | نويسنده : | ( نظرات )

خدمات ایران ترجمه

ترجمه عمومی و تخصصی زبان در گرایش های مدیربت و صنایع و حسابداری انجام میدم .... با بهترین کیفیت  و  نازل ترین قیمت .... بهترین را از ما بخواهید.

شماره تماس و تلگرام 

۰۹۳۰۸۵۹۲۷۳۶

|
امتياز مطلب : 5
|
تعداد امتيازدهندگان : 1
|
مجموع امتياز : 1


اصول محاسبات ترمودینامیکی – گاز دینامیکی موتور
12 مرداد 1395 ساعت 14:44 | بازديد : 93 | نويسنده : | ( نظرات )

 

برای خرید این مقاله با شماره تماس 09376734513 تماس حاصل فرمایید. یا با شماره تلگرام 09376734513 مراجعه کنید.

قیمت مقاله 25 هزار تومان

تعداد صفحات 45 صفحه فایل تایپ شده در ورد 

 

 

|
امتياز مطلب : 2
|
تعداد امتيازدهندگان : 1
|
مجموع امتياز : 1


خود کنترلی رفتار
12 مرداد 1395 ساعت 14:44 | بازديد : 214 | نويسنده : | ( نظرات )

 

تعداد صفحات 55 صفحه 

فایل موجود: ورد میباشد

قیمت: 30 هزارتومان

برای خرید با شماره تلفن 09376734513 تماس حاصل فرمایید. یا از طریق شماره تلگرام09376734513 مراجعه فرمایید. با تشکر

 

|
امتياز مطلب : 3
|
تعداد امتيازدهندگان : 1
|
مجموع امتياز : 1


فروش یک دستگاه آپارتمان در کرج-مصباح
12 مرداد 1395 ساعت 14:44 | بازديد : 98 | نويسنده : | ( نظرات )
60 متری - طبقه دوم، سند تک برگی، کوچه دنج، دسترسی به تمامی امکانات و در مرکزیت شهر، همسایه های بسیار خوب و آرام، بازدید= فروش

شماره تماس: 09357545710

 

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


اختلاس در قوانین کیفری ایران
12 مرداد 1395 ساعت 14:44 | بازديد : 91 | نويسنده : | ( نظرات )

گفتار سوم

تا قبل از انقلاب مشروطیت محاکم عرفی وجود نداشت و قضات ماًذون از طرف سلاطین وقت به اختلاف حقوقی مردم رسیدگی و مبادرت به صدور حکم می نمودند و در امور جزایی اعمالی را در جرم می دانستند که ارتکاب آنها در شرع حرام و مجازاتی از انواع دیه و قصاص و حد داشتند یا این که به تبع گناه کبیره و حرام بودن عمل و مسلّم بودن حرمت آن در شرع، مرتکب آن را مستوجب تعزیر می دانستند. از دیدگاه قضات آن زمان با عنایت به این که رسیدگی و صدور حکم بر مبنای دستورها و موازین شرعی بوده، اختلاس نمی توانست بیش از ربودن مال منقول غیر به صورت خفیه و پنهانی، مصداقی داشته باشد، زیرا در لسان شرع و به نظر بسیاری از فقها اختلاس، همان ربودن مال منقول متعلّق به غیر به خفیه و نهان بود و دلیلی وجود نداشت که اختلاس را به معنای امروزی آن – جرمی که به اعتبار مامور رسمی یا غیر رسمی دولت بودن، کسی با سوء استفاده از موقعیت قانونی و متمایز خویش مرتکب شود- تلّقی کنند.

بعد از پیروزی انقلابیون که مظفرالدین شاه قاجار فرمان مشروطیت را در سال 1314 هجری قمری برابر با 14 مرداد 1285 شمسی امضاء کرد تا اوایل سلطنت پهلوی قانون مدونی وجود نداشت که تعریفی از جرایم کرده، جرم اختلاس را با عناصر تشکیل دهنده آن مشخص سازد؛ تا اینکه در سال 1304 شمسی اولین قانون مجلس قانونگذاری درباره مجازات عمومی به تصویب رسید که در حقیقت دوره قانونگذاری از این مرحله آغاز می شود و ما این قسمت را در دو عنوان جرم اختلاس در قوانین قبل از انقلاب اسلامی و قوانین بعد از انقلاب اسلامی بیان می نماییم.

الف) جرم اختلاس در قوانین قبل از انقلاب اسلامی

به موجب مواد 152، 153و 158 قانون مجازات عمومی مصوب 1304 ش. این قانون نحوه تحقق بزه اختلاس و استفاده مامور رسمی یا غیر رسمی دولت از اموال دولت را که توام با تدلیس باشد، معلوم داشت، ماده 152 این قانون مقرر می داشت؛

((هریک از تحصیلداران و معاونین آنها و امانت­داران و محاسبین اسناد صندوق دولتی که نقدینه متعلّق به دولت یا اشخاص یا اسناد مطالبات که به منزله نقدینه است یا اوراق حواله­جات یا اسناد یا اشیای منقوله را که بر حسب وظیفه سپرده شده به آنهاست، اختلاس یا هر تصرف غیر قانونی نماید، به علاوه ردّ مال و تأدیه غرامت معادل نصف مال، محکوم به انفصال از خدمت دولت از یک تا ده سال خواهند گردید.))

بعداً موارد متمّم و مادّه واحده و تبصره های متعدد در 16/9/1306، اسفند 1307، 20/10/1307

19/12/1307،30/8/1308و 5/9/1308و 7/9/1308و 6/5/1338 به قانون اصلی که همان ماده 152 است، اضافه شد و قانون اردیبهشت ماده سال 1334 راجع به تشکیل دیوان کیفر کارکنان دولت، احکام چه از حیث ماهیت و چه از جهت شکل راجع به موضوع اختلاس و تصرف غیر قانونی و .... در برداشتند و همین امر موجب سرگردانی دست اندرکاران امر قضا بود.

در بند هشت ماده واحده متمّم قانون طرز تشکیل و رسیدگی دیوان در سال 1308، قانونگذار به تشریح وظیفه مامور دولت که در ماده قانون مجازات عمومی مطرح است، پرداخته و اشعار می دارد:

((مراد از وظیفه مذکور در ماده 152 ق.م.ع. نه تنها وظیفه ای است که به موجب قانون معین می شود، بلکه هر کار و وظیفه ای که مستخدم رسمی یا غیر رسمی دولت عملاً یا به امر آمر مافوق خود، انجام می دهد، وظیفه او شناخته می شود.))

در بند نه، مقنن به تعریف مستخدم غیر رسمی پرداخته، تعیین نموده که مقصود از مستخدم غیر رسمی کیست و توضیح داده که چه کسانی تحت عنوان کارمند غیر رسمی دولت در صورت ارتکاب ارتشاء یا اختلاس مشمول مقررات موضوعه در این زمینه هستند و در این مصوبه مستخدم جزء و روزمزد را نیز مستخدم غیر رسمی به حساب آورده است، اعم از این حکم که وزارتی داشته یا نداشته باشد. با تصویب این قانون و با تشریح و تفسیر مساله وظیفه مستخدم غیر رسمی اشخاص زیادی را مشمول مقررات ماده 152 نمود تا اشخاص در مقام انجام وظیفه به دستور مافوق خود، دست تعدی به اموال دولت دراز نکنند، زیرا ممکن بود، اشخاص آن را مستمسک قرار داده، به بهانه این که وظیفه قانونی خود را انجام نمی داده، مشمول مقررات اختلاس نخواهد بود، دست تعدی و تجاوز به اموال دولت که در اختیار خودشان بوده، دراز کنند.

در سال 1309 یک سلسله مقرراتی وضع شد که ماده دوم آن موسسات بلدی را تشریح کرد و بیان نمود که مراد از موسسات بلدی، موسسات بلدی و ادارات کشوری است، نه افراد عادی و با وضع آن نیز مقداری از افراد عضو موسسات و شرکت های خصوصی را از شمول مقررات اختلاس خارج ساخت.

در دی ماه 1317 نیز مقرراتی در این زمینه وضع شد؛ از جمله ماده دوم قانون مصوب دی ماه 1317 در مقام تشدید مجازات مختلسین برآمد و ماده چهارم آن، مراد مقنن از انفصال ابد از خدمات دولتی را تشریح و متذکر شد که منظور از انفصال ابد از خدمات دولتی در مورد ماموران به خدمات عمومی، انفصال ابد از خدمات در بنگاه های نامبرده در ماده 3 قانون محاکمه و مجازات مامورین به خدمات عمومی مصوب 16/2/1315 و محرومیت از خدمات دولتی و شهرداری و کشوری می باشد.

از قوانین موضوعه در زمینه اختلاس می توان به ماده 400 قانون آیین دادرسی و کیفر ارتش اشاره کرد که مجازات مختلسین نظامی را معلوم داشته، مقرر می داشت که هر مدیر یا محاسب و صندوق دار یا تحویل دار نظامی که از نقدینه متعلق به دولت یا اشخاص یا اسناد و مطالبات که به منزله نقدینه است یا برگه ها یا حوالجات یا اسناد یا سایر اجناس و اشیای منقول که به حسب وظیفه به او سپرده شده است، اختلاس یا تصرف غیرمجاز کند، با رعایت مواد 54 و 53 قانون آیین دادرسی و کیفر ارتش قابل مجازات است و از دو سال الی ده سال حبس مجرد را نیز مد نظر دانسته که قابل اعمال به مرتکبین ؟ فوق الذکر می باشد.

این قانون نظر به اهمیت امور نظامی و رعایت حفظ اموال ارتش و سایر نیروهای مسلح اعم از نظامی و انتظامی از شدت بیش تری برخوردار است که با مجازات مقرر برای سایر اشخاص مختلس در سایر ادارات و وزارتخانه ها تفاوت زیادی دارد.

و بالاخره ماده 16 قانون قاچاق مصوب سال 1312 و ماده نهم متمّم بودجه سال 1310 و ماده چهارم قانون محاسبات عمومی مصوب 1312 در این زمینه از قوانین قابل توجه محسوب می شوند. به علاوه چند قانون دیگر مربوط به همین جرایم حاکمیت داشتند، اما ماده اصلی همان ماده 152 بود که در آن، به جای اصطلاح ربودن در ماده 169 کد ناپلئون، اصطلاح اختلاس به کار برده شده بود. زیرا همان طور که خواهیم گفت این اصطلاح در فقه اسلامی سابقه دارد و ماده 169 قانون مجازات فرانسه در 24 مه 1946 اصلاح شده است.

ماده 169 قانون مجازات فرانسه از قانون 24 مه 1946 چنین می گوید:

((هر تحصیلدار، ها مامور وصول، هر امین دارایی یا هر حسابدار که وجوه عمومی یا اختصاصی و اسناد بهادار را که به علّت شغل سپرده به آنها بوده، سرقت نماید، به حبس موقت با اعمال شاقه محکوم خواهد شد، به شرطی که قیمت مال مسروقه بیش از صد هزار فرانک باشد.))

باید اضافه کرد که به موجب ماده 19 قانون مزبور حداقل حبس با اعمال شاقه پنج و حداکثر آن بیست سال است، اما اگر قیمت مال مسروقه از یکصد هزار فرانک کم تر باشد، مجازات مختلسین بین دو تا پنج سال خواهد بود. ( ماده 171 قانون مجازات فرانسه) این دو ماده مربوط به تحصیلداران و حسابداران و ماده 173 مربوط به سایر کارکنان دولت است که به موجب آن؛

((هر قاضی، هر کارمند یا هر مامور خدمات دولتی که اوراق بهادار و اسناد دولتی و سهام سپرده به آنها را از بین ببرد یا سرقت نماید محکوم به حبس با اعمال شاقه خواهد شد.))

قانونگذار ایرانی نیز در سال 1355 به علّت پراکنده بودن مواد و مقررات مربوط به اختلاس و تصرف غیر قانونی و نیز لزوم تفاوت مجازات نسبت به میزان اختلاس و تصرف غیر قانونی و این که جرم اختلاس و تصرف غیر قانونی که اولی برداشت و تصاحب مال یا اسناد و اوراق بهادار است و دومی استفاده غیرمجاز از آنها (بدون قصد تملک) و تضییع اموال و وجوه دولتی به علّت اهمال و تفریط یا مصرف در جایی که اعتباری برای آن، منظور نشده یا در غیر مورد معین یا زائد بر اعتبار پیش­بینی شده می باشد، در ماده واحده و در یک ردیف دانسته، مجازات آنها علی­رغم این که عقلاً و منطقاً اولی به مراتب مهم­تر و سنگین­تر از دومی است، یکسان قرار داده بود و نیز به علّت خلط عنوان و جهات دیگر اقدام به اصلاح ماده مذکور نموده که اختلاس موضوع ماده 152 و تصرف غیر قانونی موضوع ماده 153 قانون مجازات عمومی قرار گرفت.

به موجب ماده 152 قانون مجازات عمومی مصوب سال 1355:

((هریک از اشخاص مذکور در ماده دوّم قانون تشکیل دیوان کیفر وجوه نقدی یا مطالبات یا حواله­جات یا سهام یا سایر اسناد و اوراق بهادار یا سایر اموال متعلق به هر یک از سازمان ها و موسسات مندرج در آن یا اشخاصی را که بر حسب وظیفه به او سپرده شده است، به نفع خود یا دیگری برداشت و تصاحب کرده یا عمداً تلف نماید، مختلس محسوب و به ترتیب زیر مجازات خواهد شد؛

((در صورتی که میزان اختلاس تا پنج هزار ریال باشد، مرتکب به شش ماه تا سه سال حبس جنحه­ای و هر گاه بیش از این مبلغ باشد، به دو تا ده سال حبس جنایی درجه دو و انفصال دائم از خدمات محکوم می شود و در هر مورد علاوه بر ردّ وجه یا مال مورد اختلاس به جزای نقدی معادل دو برابر آن نیز محکوم خواهد شد.))

تبصره 1- ((مجازات شروع به اختلاس در مواردی که جنحه محسوب می شود، حداقل حبس مقرر برای آن، جرم است.))

تبصره 2- ((هرگاه مرتکب اختلاس قبل از صدور کیفر خواست، تمام وجه یا مال مورد اختلاس را مسترد نماید، دادگاه می تواند او را جزای نقدی معاف کند.))

قانونگذار برای جلوگیری از طولانی شدن متن ماده از ذکر اشخاص مذکور در ماده دوم قانون تشکیل دیوان کیفر که بسیار گسترده است، خودداری نموده، بسته به میزان اختلاس (کمتر از پنج هزار ریال یا بیش­تر از آن) مجازات های متفاوتی قائل گشته که اقتباس از ماده 169 و 171 قانون مجازات فرانسه از قانون 24 مه 1946 سابق الذکر است. به نظر می آید، این اقتباس بجا و شایسته واقع­بینانه است، چه این که اختلاس مبالغ ناچیز یک کارمند عادی و مستأصل با اختلاس­های چند میلیونی مسئولین عالی رتبه بسیار فرق دارد.

|
امتياز مطلب : 5
|
تعداد امتيازدهندگان : 1
|
مجموع امتياز : 1


درج آگهی با قیمت مناسب
12 مرداد 1395 ساعت 14:44 | بازديد : 93 | نويسنده : | ( نظرات )
درج آگهی استخدام، خدمات، فروش و.... با قیمت مناسب پذیرفته می شود.

برای ارسال آگهی به شماره تلگرام09376734513 تماس حاصل فرمایید .

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


مراسم خاص
12 مرداد 1395 ساعت 14:44 | بازديد : 105 | نويسنده : | ( نظرات )

مراسم خاص

مراسم برات در خراسان جنوبی:

مردم استان خراسان جنوبی در نیمه ماه شعبان در هر سال یعنی طی روزهای دوازدهم تا چهاردهم شعبان با برگزاری مراسم مذهبی ویژه ای با عنوان برات یاد و خاطره عزیزان از دست رفته را گرامی داشته و به یاد مردگان خیرات می کنند. دامنه این رسم آنچنان گسترده است که به ماه شعبان در این منطقه ماه برات نیز می گویند. برات در خراسان جنوبی مصداقی بر اعتقاد به اصل معاد است که مردم در این خطه با انجام اعمال مخصوص به استقبال آن می روند، این مراسم به مدت سه روز و با عناوین مختلف برگزار می شود و مردم هر روز آنرا با بزرگداشت قشر خاصی از مسلمانان برگزار می کنند. برات غریبان، برات اسرا، برات مسافران، برات زنده ها و برات مرده ها از عناوینی است که برای این سه روز در نقاط مختلف استان استفاده می شود که از این میان برات مرده ها در 14 شعبان و با شور و حال خاصی برگزار می شود.

پخت انواع نان های سنتی مانند روغن جوشی، چلبکی، کماچ،ساچ.... و پخش آن در بین مردم به ویژه کودکان از مراسم ایام برات در شهرهای گوناگون خراسان است. در روز 14 شعبان نیز که به برات مرده ها شهرت دارد مردم با حضور بر سر قبور خویشاوندان، خواندن فاتحه و پخش انواع شیرینی، شکلات، میوه و نانهای سنتی یاد و خاطره عزیزان را گرامی میدارند. در این روز کسانیکه به تازگی عزیزی را از دست داده اند با پهن کردن فرش، خیرات، پخش انواع خوراکی و خواندن روضه یاد و خاطره تازه گذشته را گرامی میدارند، قرائت قرآن و فاتحه نیز در این راستا هدیه ای است که از سوی مردم نثار روح در گذشتگان می شود.

مراسم برات به شماره 809 در تاریخ 4/11/1391 در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

 

چله:

شب اول زمستان را شب چله Celle یا شب یلدا می گویند و مردم از روزگاران قدیم این شب را گرامی داشته و جشن می گیرند و اقوام و خویشان دور هم در خانه بزرگتر فامیل جمع شده و به شادی می پردازند بعضی نیز خود را با دایره زدن و خواندن چهار بیتی مشغول می کنند صاحبخانه از آنان با انواع شیرینی و آجیل و میوه هایی که هنوز پیدا می شده و یا از آنها را برای آن شب نگهداری می کرده اند به ویژه هندوانه و انار و ... پذیرایی می کنند. در میان میوه ها هندوانه بیش از همه خورده می شده چرا که معتقد بودند چنانچه در این شب هندوانه بخورند از گرمای تابستان در امان خواهند بود.

از جمله برنامه های محلی خاصی که در این شب برگزار می شود کف زنی است هر چند در شب های دیگر زمستان هم برخی از مردم برای تفریح و سرگرمی کف می زنند ولی کف زنی در شب چله مهم تر از سایر زمانهای دیگر است.

در حال حاضر در برخی از نقاط استان به مناسبت شب چله برای تازه عروس ها شب چله ای که شامل مجموعه ای از هدایا برای عروس و در کنار آن انواع میوه ها و آجیل و تنقلات است می برند.

آیین و مراسم شب چله به شماره 807 در تاریخ 4/11/1391 در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

مراسم آیینی ملاقه زنی (کفچلزی):

مراسم آیینی ملاقه زنی (کفچلزی) به شماره 816 در تاریخ 4/11/91 به ثبت آثار ملی رسیده است.

کفچلزی یکی از مراسمی است که توسط زنان و دختران در شب 27 رمضان انجام می شود بدین صورت که هر کدام یا هر دو نفر با هم یک سبد یا قلبیری را که پارچه ای درون آن انداخته بودند را برداشته و در آن یک آئینه و یک شانه و یک سرمه دان و قرآن می گذاشتند و یک کفچلز (کفگیر) یا قاشق به دست دیگر گرفته و به در خانه هایی که از پیش در نظر گرفته اند می روند در حالیکه صورت خود را چنان در چادر پنهان می کنند که دیده و شناخته نمی شوند. به در هر خانه ای که می رسند با کفچلز چند بار با فواصل کوتاه به در خانه می کوبند و بدان وسیله حضور خود را اعلام می کنند. بانوی خانه به دم در آمده سبد آنها را گرفته ابتدا برای تیمن شانه را بر می دارد و به موهای خود می کشد بعد سرمه دان را به دست گرفته و چشمهایش را با سرمه سیاه می کند آنگاه آئینه را برداشته و چهره خود را در آئینه نگاه می کند بعد آنها را با مبلغی پول داخل سبد می گذارد و به صاحبش می دهد البته در حال حاضر سالهاست که علاوه بر پول چیزهایی نظیر آرد، خرما و... نیز می گذارند زن کفچلز با مبالغی که جمع می کرد پارچه ای گرفته و ظهر روز بیست و هفتم در مسجدی یا در خانه خود در فاصله بین نماز ظهر و عصر پوشاکی برای خود می برد و همان روز می دوزد و می پوشد و بر این باورند که تمام سال را به شادی خواهند گذراند و از همه بلیات مصون خواهد بود.

کف زنی (آئین یا فن کف زنی) در بیرجند:

مراسم و آئین کف زنی به شماره 815 در تاریخ 4/11/91 به ثبت آثار ملی رسیده است.

کف زنی یا کف درست کردن در اصطلاح محلی یک ماده غذایی و سنتی ویژه استان خراسان جنوبی می باشد. این خوراکی خاصیت درمانی برای معده نیز دارد و زمان زیادی جهت آماده شدن می برد. کف زنی در اکثر روستاها و شهرهای استان در زمستان انجام می شود. طی انجام مراسم کف زنی تمام افراد فامیل دور هم جمع می شوند. وسایل مورد نیاز جهت درست کردن کف، یک عدد تغار سفالی – یک دسته چوب از گیاه گز می باشد.

گیاه بیخ ماده اصلی تهیه کف محسوب می شود و در نهایت مقداری شکر یا شیره انگور هم به آن افزوده می شود.

بیخ گیاهی است که در دشت های منطقه پیدا می شود. معمولا برای کف زنی از شکر استفاده می شود ولی گاهی به جای شکر شیره انگور به آن اضافه می شود.

هنگام درست کردن کف باید دقت شود تا هوای گرم نباشد هم چنین ظرف یا چوب آغشته به روغن نباشد زیرا باعث می شود کف خود جا نیفتد. کف در حقیقت یک نوع بستنی سنتی محسوب می شود که خاصیت دارویی نیز دارد. پس از آماده شدن، کف را در ظرف های مختلف قرار داده و میل می کنند گاهی نیز مقداری زعفران یا پوره گردو و یا پسته به آن اضافه می نمایند.

باران خواهی

استان خراسان جنوبی جزو مناطق نسبتاً خشک به شمار می آید. در سالهای کم باران چون خطر خشکسالی و سبز نشدن بیابانها، کشتزارها و کمبود غله و علوفه انسانها و دامها را تهدید می کرد مردم برای رهایی از این مشکل و پیشگیری به چاره جویی بر می خاستند و با کارهایی نظیر دعا، نماز، خیرات که در حال حاضر نیز اجرا می شود از خداوند بزرگ درخواست و طلب ریزش باران می کردند. از جمله مراسمی که به منظور طلب باران انجام می شد اتلو attalow بود که در اکثر نقاط استان انجام می شد. در این مراسم تعدادی از نوجوانان (دختر و پسر) دور هم جمع شده و با تکه ای چوب که تعدادی پارچه به دور آن می بستند عروسکی به نام اتلو attalow درست می کردند و یک نفر از بچه ها به عنوان سر دسته آنرا برداشته و به درب منازل رفته و اشعاری را می خواندند. صاحب خانه به نشانه ریزش باران بر روی عروسک یا بچه ها مقداری آش ریخته سپس خوراکی هایی از قبیل آرد، گندم، خرما یا پول به آنها می داد در پایان آنها مواد جمع شده را تقسیم می نمودند و با حبوبات آش غلور پخته در بین مردم و نیازمندان تقسیم می­کردند.

مراسم باران خواهی (طلب یاران) به شماره 50 در فهرست میراث معنوی کشور به ثبت رسیده است.

|
امتياز مطلب : 4
|
تعداد امتيازدهندگان : 1
|
مجموع امتياز : 1


خشم چیست؟
12 مرداد 1395 ساعت 14:44 | بازديد : 102 | نويسنده : | ( نظرات )

خشم چیست؟

فطرت خشم

بر اساس تعریف دکتر چارلز اسپیلبرگر[1] روانشناسی که متخصص مطالعه خشم است: «خشم حالتی عاطفی است که از نظر شدت از تحریک ملایم تا عصبانیت شدید تغییر می­کند.» مانند سایر عواطف همراه با تغییرات فیزیولوژیکی و زیست شناختی است. وقتی عصبانی می­شوید ضربان قلب و فشار خون شما بالا می­رود و نیز سطوح هورمون­های مربوط به انرژی مانند آدرنالین و نورآدرنالین افزایش می یابد. علت خشم می­تواند هم رخدادهای بیرونی و هم درونی باشد؛ شما می­توانید از دست شخص بخصوصی عصبانی باشید (یک همکار یا رئیس) یا یک رویداد (یک گره ترافیکی، یک پرواز لغو شده) یا خشم شما می­تواند به دلیل نگرانی و تشویق درباره مسایل شخصی­تان باشد. خاطره رخدادهای دردناک و خشم­آور نیز می­تواند احساس­های عصبانیت را برانگیزد. (نظیری، 1385)

بیان خشم

راه غریزی و طبیعی بیان خشم پاسخ دادن تهاجمی است. خشم پاسخ تطبیقی به تهدیدهاست و الهام بخش احساس­ها و رفتارهای قوی و اغلب تهاجمی است که به ما اجازه می­دهد در صورت مورد حمله قرار گرفتن بجنگیم و از خود دفاع کنیم. بنابراین می­توان گفت یک مقدار عصبانیت برای زنده ماندن ما لازم است. از سوی دیگر، ما به طور فیزیکی نمی­توانیم به هر شخص یا شیئی که ما را ناراحت می­کند حمله کنیم و ضربه بزنیم؛ قوانین، هنجارهای اجتماعی و عقل سلیم برای میدان علم خشم ما حد و حدودی می­گذارد. مردم طیفی از فرآیندهای خود آگاه و ناخودآگاه را برای دست و پنجه نرم کردن با احساس های خشم شان بکار می­برند.

سه رویکرد مهم در مواجهه با خشم عبارتنداز: بیان کردن، سرکوب کردن و آرام کردن بیان احساس­های خشم شما به صورت تاکیدی و نه تهاجمی- سالم­ترین راه بیان عصبانیت است.برای انجام آن، باید بیاموزید چگونه می­توانید روشن کنید نیازهای شما کدام است و چگونه برطرف می­شوند، بدون این که به دیگران آسیبی برسد. بیان یک موضوع با تاکید، به معنای فشار آوردن یا درخواست شدید نیست؛ بلکه به معنای محترم شمردن خود و دیگران است. خشم را می­توان سرکوب کرده و سپس آن را تبدیل یا جهت آن را تغییر داد، این زمانی است که به اصطلاح خشم را «توی خود می­ریزید»، دیگر به آن فکر نمی­کنید و روی چیزی مثبت تمرکز می­کنید.

هدف این است که خشم خود را سرکوب کرده یا جلوی آن را بگیرید و آن را به رفتاری سازنده­تر تبدیل کنید، خطر چنین پاسخی این است که اگر اجازه بیان خارجی به آن داده نشود، خشم به درون شما متوجه می شود، خشم متوجه شده به درون ممکن است سبب فشار خون بالا، یا افسردگی شود خشم بیان نشده می­تواند مسایل دیگری ایجاد کند.

برای مثال می­تواند منجر به بیان بیمار گونه خشم مانند رفتار انفعالی – تهاجمی شود. (این گونه رفتار «تلافی کردن» غیر مستقیم سرکشی است که موضوع به وی مربوط نمی­شود و از رویارویی مستقیم دوری می شود). رفتار انفعالی تهاجمی همچنین می توان به شخصیتی که به نظر می­رسد به طور دایم عیب جو و متخاصم است منجر شود. کسانی که دائماً دیگران را تحقیر می­کنند، از همه چیز ایراد می­گیرند و تفسیرهای عیب جویانه می­نمایند، هنوز نیاموخته­اند که چطور خشم خود را به طور سازنده بیان کنند. تعجبی نیست که آنان کمتر روابط موفقیت آمیزی با دیگران دارند.

و سر انجام شما می­توانید درون خون را آرام سازید. این به معنای آن است که نه فقط رفتار خارجی خود را کنترل می­کنید، بلکه حتی واکنش­های درونی خود را نیز کنترل می­نماید و گام­هایی در جهت پایین آوردن ضربان قلب بر می­دارید، خود را آرام می­سازید و می گذارید احساس­ها فروکش کنند. همان طور که دکتر اسپیلبرگر اشاره می کند: «زمانی که هیچ کدام از این روش­ها کارساز نباشند، آن کسی یا چیزی آسیب خواهد دید» (نظیری، 1385)

مدیریت خشم

هدف مدیریت خشم کاهش عصبانیت و برانگیختگی فیزیولوژیکی است که خشم باعث می­شود شما نمی­توانید از دست مردم یا چیزهایی که شما را عصبانی می کنند رهایی یافته یا از آنها دوری کنید؛ شما نمی توانید آنها را تغییر دهید، اما می­توانید بیاموزید که واکنش­های خود را کنترل کنید.

آیا خیلی عصبانی هستید؟

آزمایش­های فیزیولوژیکی­ای وجود دارد که شدت احساس­های خشم را اندازه­گیری می­کند، اینکه تا چه حد مستعد و آماده خشم هستید و به چه اندازه می­توانید آن را کنترل کنید اگر شما هنگام عصبانیت طوری عمل می­کنید که به نظر می­رسد خارج از کنترل و ترسناک است، شما احتمالاً نیاز به کمک دارید تا راه­های بهتری برای دست و پنجه نرم کردن با این احساس بیابید.

آیا خوب است که به اصطلاح ((همه چیز را بیرون بریزیم))؟

روانشناسان می­گویند این یک اسطوره خطرناک است. برخی افراد از این نظریه به عنوان مجوزی برای آزار و آسیب دیگران سوء استفاده می­کنند پژوهشگران دریافته­اند از«خشم منفجر شدن» در واقع عصبانیت و تهاجم را بیشتر می­کند و هیچ گونه فرصتی به شما یا طرف نمی­دهد که مسئله را حل کنید. از همه چیز بهتر این است روشن کنید چه چیزی عصبانیت شما را آغاز می­کند و سپس راهبردها و استراتژی­هایی را در پیش گیرید که نمی گذارد شما به دره چشم پرتاب شوید. (نظیری، 1385).

استراحت کامل

ابزارهای استراحت ساده و مطلق، مانند تنفس عمیق و تصاویر آرامش دهنده، می­تواند احساس­­های خشم را آرام سازند. کتاب­هایی وجود دارند که می­توانند به شما روش­های استراحت کامل را بیاموزند، وقتی شما این روش­ها را آموختید، در هر وضعیتی می­توانید از آنها استفاده کنید.اگر شما همسری دارید که مانند شما عصبانی است، احتمالاً فکر خوبی است که هر دوی شما این روش­ها را بیاموزید.

گام­های ساده­ای که می­توانید بردارید:

  • نفس عمیقی بکشید، به طوری که تصور کنید نفس شما از «ته دل»بر می­آید.
  • به طور آهسته عبارتی آرام بخش مانند «استراحت»، یا «سخت نگیر» در حالی که نفس عمیق می­کشید پس خود تکرار کنید.
  • از تصاویر استفاده کنید؛ پیش خود یک تجربه آرام بخش را یا از حافظه یا از تخیل تصور کنید.
  • تمرین­­های یوگا به شرط این که تنش نداشته باشند می­توانند به عضلات شما استراحت داده و شما را آرام تر کنند. این روش­ها را روزانه تمرین کنید. بیاموزید که هنگام بروز یک وضعیت پرتنش آنها را به طور خودکار بکار ببرید.

بازسازی ساختار قوه درک

به طور ساده این عبارت به معنای تغییر مسیر فکر است. افراد عصبانی تمایل دارند ناسزا بگویند، فحش بدهند، یا طوری سخن بگویند که بازتابی از افکار درونی آنهاست. وقتی شما عصبانی هستید، در تفکر شما ؟ زیاد می­شود و بیش از حد نمایشی می­شوید. سعی کنید این افکار را با تفکری منطقی تر جایگزینی کنید. برای مثال، به جای این که به خودتان بگویید: «آه، چقدر بد است، وحشتناک است، همه چیز از بین رفت»به خود بگوید: «من از آن ناراحت شده­ام، اما دنیا که به آخر نرسیده، عصبانی شدن به هر حال نمی­تواند آن را درست کند.»

مراقب واژه­هایی مانند «هرگز» یا «همیشه» هنگام صحبت درباره خودتان یا دیگران باشید.«این ماشین هیچ وقت کار نمی­کند »، یا « شما همیشه چیزهایی را فراموش می­کنید» نه تنها غیر دقیق نیستند، آنها به شما احساس را می­دهند که خشم تان توجیه دارد و هیچ راهی برای حل مسئله نیست. آنها در ضمن مردم را نسبت به شما بیگانه و تحقیر می­کنند، مردمی که در غیر این صورت مایل هستند با شما روی حل مسئله کار کنند. به یاد آورید که عصبانی شدن چیزی را دست نمی­کند و اجازه نمی­دهد شما احساس بهتری داشته باشید، بلکه برعکس ممکن است احساس شما را بدتر کند.

منطق،خشم را شکست می­دهد، زیرا خشم، حتی وقتی توجیه داشته باشد،می­تواند به سرعت غیر منطقی شود.بنابراین از منطق سرد و سخت در مورد خود بهره بگیرید. به خود تلقین کنید که دنیا«نمی­خواهد خدمت شما برسد»! و شما با یک ناهمواری زندگی روزانه روبه­رو هستید. هر زمان که خشم به اصطلاح « روز شما را سیاه می­کند»، این تلقین را به خود بنمایید. این به شما کمک خواهد کرد تا دیدگاه متعادل­تری به زندگی پیدا کنید. افراد عصبانی تمایل دارند چیزهایی را بخواهند؛ انصاف، درک و فهم طرف، توافق و تمایل به انجام کارها به روشی که می­پسندند.

هرکسی این چیزها را می­خواهد و همه ما ناراحت و ناامید می­شویم اگر آنها را به دست نیاوریم، اما آدم­­های عصبانی «بدجوری» آنها را می­طلبند، و وقتی خواهش آنها رد شود، نومیدی آنان تبدیل به خشم می­شود. به عنوان بخشی از بازسازی ساختاری قوه درک، افراد عصبانی نیاز دارند که از طبیعت « مطالبه کن» خود آگاه شوند و انتظارات خود را به آرزوها ترجمه کنند. به عبارت دیگر، گفتن چیزی را«دوست دارم» سالم­تر از گفتن چیزی را «مطالبه می­کنم» یا « باید داشته باشم» است. وقتی شما قادر نیستید چیزی را که می­خواهید به دست آورید، واکنش­عادی را تجربه خواهید کرد- عاجز شدن، نومیدی، ناراحتی – اما نه عصبانیت. برخی افراد عصبانی از خشم خود به عنوان راهی برای دوری جستن از احساس ناراحتی استفاده می­کنند، اما این بدان معنا نیست که ناراحتی­شان از بین می­رود. (جان بزرگی، 1387).

مسئله حل کردن

گاهی اوقات، خشم و عجز ما به سبب مسایل خیلی واقعی و اجتناب­ناپذیر زندگی است. تمام عصبانیت­ها بی خودی نیست، و اغلب واکنشی سالم و طبیعی به این مشکلات هستند. یک باور فرهنگی وجود دارد که هر مسئله­­ی راه حلی دارد، وقتی دریابیم که همیشه این طور نیست به عجز ما افزوده می­شود. بهترین طرز فکر و گرایش این است که حتماً روی پیدا کردن راه حل تاکید نکنیم، بلکه تمرکز ما روی چگونه دست و پنجه نرم کردن و رویارویی با مسئله باشد. برنامه­ای بریزید و پیشرفت خود را در آن ارزیابی کنید. بالاترین سعی خود را بکنید، اما در ضمن اگر جواب فوراً در نیامد خود را مجازات نکنید. اگر رویکرد شما به مسئله با بهترین احساسی­ها و کوشش­ها بوده، بطور جدی سعی کنید که سر به سر با مشکل برخورد کنید، احتمالاً شما صبر و شکیبایی خود را از دست نمی­دهید و به دره تفکر «همه یا هیچ» سقوط نمی­کنید، حتی اگر مسئله فوراً حل نشود.

ارتباطات بهتر

افراد خشمگین تمایل به نتیجه­گیری عجولانه دارند، یا بر آن اساس عمل می­کنند، اما برخی از آن نتیجه­گیری های بسیار غلط از آب در می­آید. نخستین کاری که باید کرد اگر در یک بحث داغ هستید این است که آهسته تر بروید و روی واکنش­های خود بیشتر فکر کنید. نخستین چیزی را که به فکرتان می ­رسد نگویید.بلکه آهسته تر پیش بروید و به دقت درباره چیزی که می­خواهید بگویید فکر کنید. در عین حال، به دقت آنچه را که طرف مقابل می گوید گوش بدهید و بیش از جواب دادن به خود فرصت بدهید.

در ضمن، گوش بسپارید به چیزی که در پشت خشم پنهان شده است. برای مثال، شما یک مقدار آزادی عمل و فضای شخصی می خواهید و طرف شما تماس و نزدیکی بیشتر را طلب است. اگر او شروع به انتقاد از فعالیت های شما می کند، آن طور پاسخ ندهید که طرف تان را یک زندانبان و مامور نشان دهد.

طبیعی است اگر از شما انتقاد شد، حالت دفاعی به خود بگیرید، اما حمله نکنید و تهاجمی نباشید. گوش نسپارید به آنچه در ورای واژه هاست: به این پیام توجه کنید که ممکن است به این شخص توجه نشده و بدون عشق مانده است. احتمالا می طلبد که شما با صبر فراوان سوالات زیادی بکنید و فضایی برای نفس کشیدن فراهم کنید، اما نگذارید خشم شما – یا خشم طرف شما – بحث را از کنترل خارج کند . خونسردی شما، می تواند از اینکه وضعیت فاجعه بار شود،جلوگیری کند.

تغییر محیط شما

گاهی اوقات محیط اطراف ماست که دلیل تحرک و خشم ما می شود. مسائل و مسئولیت ها می تواند روی شما سنگینی کرده و احساس خشم نسبت به «دامی»که به نظر می آید در آن گرفتار آمده اید، بدهد و ممکن است به نظر برسد که تمام افراد و چیزهای اطراف شما این دام را تشکیل می­دهند. به خودتان فرجه بدهید و خستگی در کنید. اطمینان یابید طی روز، به ویژه زمانی که خیلی تنش زاست، «وقتی خصوصی» به خود اختصاص دهید یک مثال خوب، مادری است که کار می کند و قانون وی این است که وقتی به خانه می رسد برای 15 دقیقه «هیچکس نباید با وی حرف بزند مگر اینکه خانه آتش گرفته باشد»، پس از این مدت کوتاه ساکت، وی بیشتر آماده است که تقاضاهای بچه ها را بدون منفجر شدن سر آنها برآورده کند.

 

برخی راهنمایی های دیگر برای آرامش

اعصاب شما

* زمان بندی: اگر شما و همسرتان تمایل دارید هر شب که راجع به موضوعات خانوادگی صحبت می کنید، کار را به جرو بحث بکشانید.

- شاید خسته هستید، یا توجه تان به جای دیگر جلب شده، شاید هم عادت است – سعی کنید زمان صحبت کردن درباره موضوعات مهم را تغییر دهید تا کار به جر و بحث نکشد.

* دوری جستن: اگر اتاق به هم ریخته فرزندتان شما را خشمگین می کند هر بار که از جلویش رد می شوید، در را ببندید. خودتان را مجبور به نگریستن به چیزی که خشمگین تان می کند، ننمایید. نگویید: «خب، بچه من باید اتاقش را تمیز کند طوری که من عصبانی نشوم!» نکته این نیست، بلکه این است که خود را آرام نگه دارید.

* یافتن گزینه های دیگر: اگر مسیر سرکار رفتن روزانه شما را عصبانی می کند برای خود طرحی دیگر بدهید- یاد بگیرید از مسیر دیگری بروید، مسیری که کمتر شلوغ و بیشتر دارای مناظری باشد- یا اگر ممکن است با اتوبوس یا وسائل دیگر بروید.

فراموش نکنید شما نمی توانید خشم را حذف کنید،و اگر هم می توانستید کار خوبی نبود به رغم همه سعی شما، رخدادهایی خواهد بود که شما را عصبانی خواهد کرد؛ و برخی اوقات خشم توجیه پذیر است زندگی پر از عجز، درد، از دست دادن کسی یا چیزی، و اعمال پیش بینی ناپذیر دیگران است شما نمی توانید آن را تغییر دهید، اما می توانید چگونگی تاثیر این رخدادها بر خود را تغییر دهید. کنترل پاسخ های عصبی می تواند در دراز مدت برای شما بهتر باشد. (جان بزرگی، 1387).



[1] Charlez spielberger

|
امتياز مطلب : 3
|
تعداد امتيازدهندگان : 1
|
مجموع امتياز : 1


قدرتمند ترین پکیج رپورتاژ و بک لینک

منوي کاربري


عضو شويد


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشي رمز عبور؟

عضويت سريع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نويسندگان
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تبلیغات متنی
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
ساخت وبلاگ
اپلود عکس
آپلود عکس با لینک مستقیم
دانلود سریال ایرانی طنز
خرید ساعت مچی
هاست ارزان | خرید هاست
طراحی سایت در تبریز
دانلود رمان

خرید کانکس مسکونی
کسب درآمد اینترنتی
چت روم
ثبت شرکت
ثبت شرکت در کرج
خرید بک لینک ارزان
طراحی سایت در کرج
چت روم
قاصدون

خرید ژل امیزشی
دانلود رمان عاشقانه
تایتان چت
دانلود فیلم ایرانی با لینک مستقیم
جملات زیبا از بزرگان | جملات مفهومی
دانلود کلیپ خارجی
اخبار حوادث
مجله زیبایی بانوان
مجله اینترنتی مد
والپیپر های زیبا
دانلود فیلم ایرانی
دانستنی های پزشکی
جملات عاشقانه | عکس های عاشقانه
انجم تفریحی حد و حدود
اس ام اس مناسبتی
دانلود برنامه آشپزی اندروید
دانستنی های جنسی | آموزش روابط زناشویی
مجله تفریحی و سرگرمی
جملات عارفانه | جملات درمورد خدا
دکوراسیون داخلی ایرانی
دانلود آهنگ ایرانی غمگین
دانلود نرم افزار اندروید جدید
مجله تفریحی سرگرمی خر تو خر
آموزش طراحی سایت
دانلود بازی اندروید دخترانه
قران انلاین
طراحی سایت در تبریز
دانلود آهنگ ایرانی
سایت تخصصی ماشین
آبادان نیوز
الوان وب
دانلود اهنگ جدید
چت روم
بیت کوین
چت روم
گالری مدل لباس کودک
فال و طالع بینی
زیست پلاس - مرجع جامع کنکوریها
دانلود آهنگ جدید ایرانی
خرید ساعت کاسیو
علی چت
جوک 19
پایگاه خبری سهامدار نیوز
وایبر سافت
آنتیک موزیک
مجله تفریحی غزاله چت
مجله سرگرمی آلاله چت
خدمات بلاگ | url shortener service
خرید بک لینک
دانلود عکس متن دار با کیفیت HD
مجله تفریحی سرگرمی فانیا
دانلود موزیک پاپ ایرانی
مجله اتو چت
رویا طرح
زرنا نیوز
مجله امگا چت
طنز بازار
شلیل چت
پورتال محیا چت
درهاج چت
چت ایمیل

اف سی بی چت
ابتین چت
مکس نیوز
گلچین 98
مجله فان گپ
پورتال ماهان چت
چت تاپ
نانسی چت
نوز چت
شیدا چت
بزرگترین سایت مرجع ماشین
چت نشین
سلکت موزیک | دانلود آهنگ پاپ
شطرنج اراک
دروغ چت
فروش محصولات ورزشی | ایران پولار
سایت پیچک چت
اسکای پاتوق
افسون چت
محبت چت
سایت تفریحی 200 لاو
باکس نیوز
مجله پارسا گپ
دانلود فیلم و سریال
نوا گیم - دانلود بازی کامیپوتر کم حجم
پی فور فیلم
دانلود والپیپر
جدیدترین عکس های هنرمندان و مد لباس

چت ققنوس
آرال چت
همراه چت
ماه پری چت
بهاره چت
تفریحی چت
پارسینا چت
بروز موزیک
آبنباتی چت
تمدن ها
برترین ها
شارژ0
خونه تو
عشق اول چت
نانو چت
هیدن چت
چت نت
سیاهی چت
کوه چت
رهام چت
چت نو
عشق ابدی
فروشگاه اینترنتی
او موزیک
دانلود کلیپ جدید | عکس خفن
چت ماتیار
پورتال با ما
آنیلا چت
پورتال رومنا
فور چت
دانلود رایگان
آزران دانلود
دانلود فیلم و سریال
پرنس چت
فرار چت
پورتال آرمین
پارسینا چت
پورتال همدان
چت تاپ ناب
فروش بک لینک
تهران روم
تاپ رمان
پورتال برف
سایت ره گوی
قالب وبلاگ

http://www.saclongchamp--pascher.fr/
http://buyviagransa.com/